30.09.2019

Šošovicové výhonky s hruškou

Chutný recept s výhonkami, nielen pre vegánov a vegetariánov. Klíčenie strukovín a semien je vhodným zdrojom vitálnych látok predovšetkým počas zimného obdobia. Dobrú chuť!

Čítať ďalej

30.09.2019

Chlebový kvások

Ako pripraviť chlebový kvások. Pečeniu kváskového ražného chleba predchádza príprava kvásku. Potrebujete len (ražnú) múku, vodu a 5 dní času.

Čítať ďalej

30.09.2019

Chutné nátierky

Presvedčte sa sami, aké ľahké je premeniť našu špeciálnu semienkovú zmes Metabolic Balance na chutnú nátierku. Hodia sa k nej takmer všetky druhy zeleniny. Dobrú chuť!

Čítať ďalej

30.09.2019

Mandľovo-datľové guličky

Čo sa Vám vybaví, keď sa povie škorica, mandle a datle? No iste - Vianoce! Aj z týchto surovín môžeme rýchlo a jednoducho vyrobiť vynikajúce guličky pre zdravé adventné maškrtenie.

Čítať ďalej

30.09.2019

Nepečené kakaové rezy

Vianočné pečivo nemusí byť plné masla, cukru a bielej múky. Vianočný čas je čas aj na maškrtenie. Poďme ho spoločne tento rok deťom spríjemniť bez cukru. Vyskúšajte náš recept na kakaové rezy.

Čítať ďalej

30.09.2019

Plnené ražné tortily

Presvedčte sa sami, aké ľahké je naplniť tortilu alebo aj len list čakanky či kapusty. Dobrú chuť!

Čítať ďalej

30.09.2019

Ražný chlieb

Upiecť si svoj vlastný domáci chleba zo 100% ražnej múky a kvásku nie je tak ťažké, ako si mnohí myslia. Potrebujete len niekoľko málo prísad a čas.

Čítať ďalej

24.09.2019

Metabolic Balance a vegánska výživa - Je to zlúčiteľné?

Metabolic Balance a vegánska výživa - Je to zlúčiteľné?

Čítať ďalej

31.07.2019

Ovocie a zelenina bohatá na vitálne látky

Vyvážená výživa v zmysle programu Metabolic Balance® poskytuje telu všetky potrebné živiny. Metabolizmus sa cielene stimuluje, produkcia inzulínu sa prirodzene reguluje a posilňuje sa komplexné hospodárenie s hormónmi. Opätovné nastolenie prirodzenej rovnováhy vo výžive vedie k zlepšeniu zdravotného stavu. Jedným z pilierov výživy podľa princípu Metabolic Balance® je zelenina. V individuálnych plánoch výživy je uvedené, koľko gramov zeleniny môže klient v jednotlivom jedle skonzumovať. Ako dezert je po každom jedle plánovaná porcia ovocia. 

Čítať ďalej